• VEILIGHEID •

 

Mijn producten zijn handgemaakt.

Controleer ze daarom elke keer voor gebruik.      

—> Door het vele bijten kunnen er misschien kralen beschadigd geraken, dit kan gevaarlijk zijn.

• Kijk ook telkens de knopen goed na of ze nog goed stevig zijn. Test ze dus telkens voor gebruik op hun stevigheid

Maak tutkoordjes steeds vast aan hun kleding, maar niet om te slapen, dan dienen ze niet gebruikt te worden.

• Ook andere speeltjes, zoals de wagenspanners, parkhangers,... steeds vast maken aan de buggy,...

 

De siliconen producten zijn gemaakt van siliconen, een veilig, duurzaam en milieuvriendelijk materiaal dat 100% FDA goedgekeurd is. Ze zijn BPA-, ftalaten-, lood- en PVC-vrij waardoor ze een natuurlijk en veilig bijt speelgoed voor je kleintje zijn.

De food grade siliconen zijn zacht, veilig en niet-giftig voor je baby. Ze zijn zowel erg geschikt om op te kauwen, zijn heel licht in gewicht en gemakkelijk te grijpen voor kleine handen.

Ik gebruik ook houten kralen. Deze zijn onbehandeld en fijn geschuurd zodat het helemaal veilig is voor de kleintjes. Het hout is wat harder en veert dus iets minder goed mee op het tandvlees.

Wanneer je baby'tje tandjes krijgt kunnen zowel de siliconen kralen als de houten figuren voor een aangename verlichting zorgen. De kindjes kunnen zelf kiezen wat ze het fijnste vinden om op te bijten.

Let op! Laat je kind nooit achter zonder toezicht. Controleer altijd of alle onderdelen nog goed vast zitten, er geen schade is of slijtage zowel voor als na gebruik. Natuurlijk geld voor alle artikelen, als ze beschadigd raken of afslijten dienen ze vervangen te worden en kan uw kleintje er niet meer mee spelen.

 

Het gebruik van een zelfgemaakt product is altijd op eigen verantwoordelijkheid. • Chew on it • is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een product en dient u telkens voor gebruik te testen op hun stevigheid.